Start a new topic

Motion event attachment sometimes absent for analog camera.

Bluecherry 2.4.1

Solo 6010

Motion event notification is frequently missing the image attachment. No errors, or anything for that matter, is logged via syslog. This seems to only occur on analog (solo 6x10) cameras.

Example body for correct email:

--=_75537cb832a1e540b4c50a8d30070e9d

Content-Transfer-Encoding: quoted-printable

Content-Type: text/html; charset=ISO-8859-1

<html>

<head>

<style>

table {

border-collapse:collapse;

}

td {

border:1px solid gray;=09

}

td.desc {

width:120px;

text-align:right;

}

div.screenshot{

margin-top:30px;

}

</style>

</head>

<body>

<div>Source:

<table>

<tr><td class=3D'desc'>Server:</td><td>Paranoia</td></tr>

<tr><td class=3D'desc'>Device:</td><td>Port 1 on Card 1</td></tr>

<tr><td class=3D'desc'>Time:</td><td>Tue, 04 Aug 2015 13:45:35 -0700</=

td></tr>

</table>

</div>

<div class=3D'screenshot'>

Event screenshot:<br />

<img height=3D'240' src=3D'cid:ob872njx@bluecherryserver'>

</div>

</body>

</html>

--=_75537cb832a1e540b4c50a8d30070e9d

Content-Transfer-Encoding: base64

Content-ID: <ob872njx@bluecherryserver>

Content-Type: image/jpeg;

name=ob872njx.jpg

Content-Disposition: inline;

filename=ob872njx.jpg

<mime body>

Example body for incorrect email: <html>

<head>

<style>

table {

border-collapse:collapse;

}

td {

border:1px solid gray;=09

}

td.desc {

width:120px;

text-align:right;

}

div.screenshot{

margin-top:30px;

}

</style>

</head>

<body>

<div>Source:

<table>

<tr><td class=3D'desc'>Server:</td><td>Paranoia</td></tr>

<tr><td class=3D'desc'>Device:</td><td>Port 1 on Card 1</td></tr>

<tr><td class=3D'desc'>Time:</td><td>Tue, 04 Aug 2015 13:47:58 -0700</=

td></tr>

</table>

</div>

<div class=3D'screenshot'>

Event screenshot:<br />

<img height=3D'240' src=3D'i2342juw.jpg'>

</div>

</body>

</html>

Login or Signup to post a comment